Fra det idylliske Tingvad

Tingvad 15.

Tingvad 15.

Arthur, Rigmor og Jensine Nielsen nyder her forårssolen foran ejendommen Tingvad 15 omkring 1940. Stille liv på et af de mange husmandssteder i Borum-Lyngby.

Vejen mellem Lyngby og Borum var en grusvej endnu på dette tidspunkt. Som man desuden kan se, stod bakken (t.v.) helt uden træer.

Rigmor (1918-2001) blev senere gift med Carl Erik Johnsen, og efter onklen Arthurs død i 1961 overtog de ejendommen. Johnsen var i mange år installationsmester ved Galten Elværk og en kendt skikkelse på egnen. Foretagsom var han også. Bag huset, der var fra 1905, samlede han på mangt og meget (!) og opførte en hal til en del af det.

Efter hans død i 2002 blev ejendommen købt og stort set alt revet ned, og i dag står der et flot, nyt hus tilhørende entreprenør Frank Christensen. Og det er ligesom en helt anden historie. Det hele ser også totalt anderledes ud.

Men i arkivet bevarer vi en mængde materiale fra Nielsens og Johnsens tid.